Gavetips til Farsdag 8. november

Søndag 8. november er det farsdag. En dag hvor vi hedrer alle fedre. Vi feirer pappaene på forskjellige måter – enten med frokost på senga, en liten gave, en god middag eller bare litt ekstra oppmerksomhet på farsdagen. Maria har laget en liste over sine farsdagstips slik at du kan overraske far og gjøre dagen litt ekstra spesiell. Her finner du garantert et godt gavetips eller to til årets farsdag.

En klassisk T-Skjorte – T-skjorte med rundt hals i en regular fit. Et klassisk basetilbehør som passer inn i de fleste garderober.

En ny lommebok – Rains Folded Wallet er en lommebok med åtte kort som også har to store skillevegger for kontanter og kvitteringer og en myntpose med trykknapp.

Boxershorts – Vår bestselgende boxershorts i en ny 3-pack. En klassisk gave til far.

Drikkeflaske – Praktisk drikkeflaske til far. Flasken er i rustfritt stål og har triple innervegger som gjør at den holder drikken kald i opp til 24 timer og varm i opp til 12 timer.

Zip Genser – Ikke alle menn er like gode på å oppdatere garderoben sin, så hva er vel bedre enn å kjøpe en klassisk zip-genser som passer like godt på fjellet, som med en skjorte under på jobb?

Skjerf – Hva er vel bedre å gi noen av gave som passer perfekt for sesongen? Et godt ullskjerf passer perfekt for å holde varmen og tar seg i tillegg godt ut på far.

Lue – Selv om pappa aldri sier at han fryser, gjør han nok det av og til. En god lue i ull vil derfor være en bra farsdagsgave.

Bag – Gi pappa et sted å ha mobilen, nøkler og lommeboken når han er på farten. Jet Bag er designet for å bli båret over skulderen eller som et kryss. Den er laget av vanntett stoff og har en vanntett glidelåsåpning

 

Vi har lansert våre egne kort!

Denne uken lanserer vi ENDELIG våre egne kort. Her har du kort til farsdag. De er i A6 format (10×15)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.