Du kan velge mellom å betale med kort eller faktura. Vi samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Vi aksepterer  alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene

Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning Netaxept. Løsningen benytter SSL som sikkerhet. All kortinfo blir håndtert av Netaxept og videresendt til din kortusteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankID verifiseringen. BankID applet er avhengig av java som kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankID på mobil så trenger du ikke java.

Vi tilbyr også tjenesten Klarna faktura som vil si at du ikke betaler før 14 dager etter du har mottat varene. Klarna er en enkel og trygg mate å handle på.

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna App, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Du kan også betale med Vipps. Velg Vipps som betalingsmetode i handlekurven, tast inn mobilnummeret ditt, bekreft i appen og vipps så er varene betalt. Enklere enn det blir det ikke.

Om du skal benytte deg av en kupongkode, så kan du ikke velge Vipps hurtigkasse. Da må du velge betal med Vipps eller velge Klarna.