Gavetips til Farsdag 14. november

Søndag 14. november er det farsdag. En dag hvor vi hedrer alle fedre. Vi feirer pappaene på forskjellige måter – enten med frokost på senga, en liten gave, en god middag eller bare litt ekstra oppmerksomhet på farsdagen. Linn har laget en liste over sine farsdagstips slik at du kan overraske far og gjøre dagen litt ekstra spesiell. Her finner du garantert et godt gavetips eller to til årets farsdag.

En klassisk T-Skjorte – T-skjorte med rundt hals i en regular fit. Et klassisk basetilbehør som passer inn i de fleste garderober.

Skjorte – En ensfarget skjorte er en klassiker som kan brukes til både dress, jeans og chinos og er kanskje det mest allsidige plagget han kan ha i garderoben. Selv om han kanskje har flere skjorter i skapet, vil han nok garantert sette pris på en til for å friske opp garderoben.

Sokker –  Sokker må være klassikeren over alle klassikere, og selv om det kanskje høres kjedelig ut, er det praktisk og fint å få. Man prioriterer jo sjelden å kjøpe sokker selv, mens følelsen av å kunne stikke hånda ned i sokkeskuffen og være sikker på at man får klørne i et par som faktisk passer sammen – og som ikke har antydning til hull – er overraskende deilig. 

Genser – Ikke alle menn er like gode på å oppdatere garderoben sin, så hva er vel bedre enn å kjøpe en klassisk genser som passer like godt med og uten skjorte.

Sjekk ut produktene her.

Genser – Nå som det er høst og vinteren nærmer seg er en finstrikket genser i merinoull er et supert alternativ. Samtidig som den holder deg varm og puster godt, så er merinogenser perfekt å bruke over en skjorte da den er glatt i kvaliteten

Skjerf – Siden farsdag er i november, hvorfor ikke gi han et deilig skjerf av ull? Ikke bare holder den han varm, men den kan også være med på å heve antrekket. Gå for farger og ruter dersom han liker det, eller velg et mer nøytralt skjerf som kan gå til det meste.

Lue – Selv om pappa aldri sier at han fryser, gjør han nok det av og til. En god lue i ull vil derfor være en bra farsdagsgave.

Hansker – Et lite tips som også er en fin gave, men som menn ofte dropper å kjøpe selv er hansker. Et par eksklusive skinnhansker i mykt skinn er både stilig, men også godt å ha nå som vinteren kommer. En gave han garantert vil få bruk for.

Husk kort til far!

Vi har lansert våre egne kort. Her har du kort til farsdag. De er i A6 format (10×15)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.