Ansvarlig for behandling av personopplysninger

Dollhouse AS
Org. Nr. 991 611 957
Skomværgata 7
3921 Porsgrunn
post@dollhouse.no

Personopplysningene vi samler inn og behandler er i hovedsak for å kunne ta i mot ordre og sende varer, men også for å optimalisere brukeropplevelsen på nettsiden.

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Vi deler kun opplysninger med våre faste samarbeidspartnere som er nødvendige for å kunne fullføre en ordre eller sende ut nyhetsbrev.


Bestilling

Personopplysninger vi behandler og som er nødvendige for å gjennomføre en bestilling på vår nettside er:

-Navn
-Adresse
-E-post
-Telefonnummer
-Betalingsmåte
-IP Adresse

Du kan velge og gjennomføre bestillingen som gjest, eller opprette en kundekonto.


Frakt

Alle bestillinger som ikke hentes i butikken sendes med Posten/Bring

Personopplysninger som deles med Posten/Bring for å kunne gjennomføre en sending er:

-Navn
-Adresse
-E-post
-Telefonnummer
-Ordrenummer

Når det velges frakt som et alternativ for å motta bestillingen, så er det Posten/Bring som er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Du kan lese deres policy her:

Posten/Bring: https://www.bring.no/privacy-policy


Betaling

Vi tilbyr betaling med kort (Nets) eller faktura (Klarna). Når du velger å gjennomføre et kjøp med kort eller faktura, så er det Nets og Klarna som er behandlingsansvarlig for personopplysningene. Du kan lese deres policy her:

Klarna: Klarna Terms and Conditions

Nets: https://www.nets.eu/GDPR


Nyhetsbrev

Du kan velge å melde deg på vårt nyhetsbrev ved å registrere din e-postadresse. Vi benytter Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev. Du kan lese deres policy her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Du kan slette din e-postadresse ved å trykke på linken i bunn av nyhetsbrevet. Du vil da ikke lenger motta vårt nyhetsbrev.


Innsynsrett

Du har innsynsrett i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg. Hvis du ønsker innsyn, retting eller sletting, ta kontakt med oss på e-post: post@dollhouse.no