Sommerens trender 2021

Dette er plaggene du bør investere i denne sesongen

Det nærmer seg sommer sakte, men sikkert. Det blir lysere og mildere og snart tid for å finne frem kjolene, skjørtene, blusene og sommerklærne. Nedenfor finner du alt du trenger å vite om de viktigste trendene for denne sesongen.

gallery-12083-for-30405603-PeachyKeen

pastellfarger

Denne sesongen er det isklare pastellfarger som dominerer motebildet; Gul, grønn og lavender for å nevne de hotteste. Hvis du vil legge litt farge til sommergarderoben din, er 2021’s pastelltrend definitivt noe for deg. Fra dressy til casual, det er så mange fine alternativer å velge mellom og under, er bare noen få av våre nåværende favoritter.

Sommerklær

I FOKUS 

Noen materialer er bedre enn andre i sommervarmen. Når solen steker som mest sverger vi til plagg i naturmaterialer som bomull, viskose og lin. Naturmaterialer som bomull, ull og lin er i tillegg bedre i for miljøet, sammenlignet med syntetiske stoffer. 

 

se alt til dame her se alt til herre her
Amoli Top India Ink

Dame

-60%
360.00 kr
Minimum
-60%
319.98 kr
Soaked in Luxury

Herre

Blomsterkjoler

Endelig er det tid for å ta frem blomsterkjolen. Du vet den du alltid føler deg fin i, uansett humør? Du behøver kanskje ikke å pakke bort strømpebuksene med det første, for disse kjolene fungerer utmerket med mørke strømper og noen lekre boots. Når det norske klimaet blir litt mildere, vil kjolene være like fine med bare ben!

Dame

“Casual is the new black”

Sporty & Casual

Joggebukse, tights og collegenser, er skikkelig 90-talls stil, og hva vi vil gå med nå. Spesielt i disse koronatider hvor mange tilbringer mye av tiden hjemme. Style joggebuksa med en kul collegenser og høye hæler eller joggesko. 

Dame

-60%
-60%
159.98 kr
Soaked in Luxury

Herre

Skomværgata 4 
3919 Porsgrunn 

Ring oss E-mail

Abboner på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tilgang til nyheter og inspirasjonsinnlegg før andre kunder. Registrer deg i feltene lengre ned og få rabattkode på 10% på ett kjøp.

2022 Dollhouse&OTTO

©2022 Dollhouse&OTTO