Vårens trender 2021

Dette er plaggene du bør investere i denne sesongen

Det nærmer seg vår, sakte, men sikkert. Det blir lysere og mildere og snart tid for å finne frem kjolene, skjørtene, blusene og vårjakkene. Nedenfor finner du alt du trenger å vite om de viktigste trendene for denne sesongen.

Beige – i fokus

En av sesongens store trendfarger er beige. Gå for beige fra topp til tå med en beige genser, en beige bukse eller en beige veske, eller bryt opp i kombinasjon med andre farger som lyseblå, hvit, grønt eller brunt. Beige er en tidløs farge og en klassiker du alltid kan ha i skapet.

Monochrome

I FOKUS

Den monokrome stilen er langt ifra ny, men dukker stadig opp på catwalker under moteukene verden over. Trenden kan skapes med for eksempel store, geometriske former, gingham-ruter eller kontraster i stoff. Den har et moderne preg, men er fremdeles klassisk i utseende og ikke minst tidløs.

 

se alt til dame her
gallery-10657-for-30405369-LovePrintEmine

Blomsterkjoler

Endelig er det tid for å ta frem blomsterkjolen. Du vet den du alltid føler deg fin i, uansett humør? Du behøver kanskje ikke å pakke bort strømpebuksene med det første, for disse kjolene fungerer utmerket med mørke strømper og noen lekre boots. Når det norske klimaet blir litt mildere, vil kjolene være like fine med bare ben!

“Casual is the new black”

Sporty & Casual

Joggebukse, tights og collegenser, er skikkelig 90-talls stil, og hva vi vil gå med nå. Spesielt i disse koronatider hvor mange tilbringer mye av tiden hjemme. Style joggebuksa med en kul collegenser og høye hæler eller joggesko. 

Dame

Herre

Vest

I FOKUS

Vesten fortsetter i motebildet som aldri før. Vester er en flott investering og den beste måten å holde seg varm på uten å dekke for mye. Enten det er høst eller vår, du kan aldri gå galt med å kaste en vest over antrekket ditt for å krydre antrekket, mens du fremdeles føler at du er pakket inn i en genser!

 

se alt til dame her se alt til herre her
gallery-10635-for-30405271-Olivine

Skomværgata 4 
3919 Porsgrunn 

Ring oss E-mail

Abboner på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tilgang til nyheter og inspirasjonsinnlegg før andre kunder. Registrer deg i feltene lengre ned.

2021 Dollhouse&OTTO

©2021 Dollhouse&OTTO