Julebord!

Finn årets julebordantrekk

De siste årene har vært preget av restriksjoner, og flere av oss fikk ikke arrangert julebord med hverken venner eller kollegaer – men, i år kan vi endelig feste som om det er ingen morgendag! Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og jakten etter det perfekte antrekk har startet.
Se vårt store utvalg av festkjoler, overdeler og underdeler til årets største festsesong!  

Fine kjoler til julebordetSe flere kjoler her

-60%
640.00 kr
Samsøe Samsøe
-60%
640.00 kr
Samsøe Samsøe
-60%
359.98 kr
Soaked in Luxury
-60%
-60%
640.00 kr
Samsøe Samsøe
-60%
520.00 kr
Samsøe Samsøe
-60%
359.98 kr
Soaked in Luxury

Suit it up!

I tillegg til å være et av garderobens viktigste og mest tidløse plagg, er blazeren i år også mer trendy enn på lenge! Du skal lete lenge etter mer anvendelig plagg – en dameblazer passer til alt fra jobbantrekk, til hverdag og fest. Hvis du liker dressjakker, vil du oppdage at behovet for et par ulike fasonger og farger melder seg raskt. En klassisk dressjakke blir med ett klar for julebordet med en blondetopp. Bruk den med kun en sort BH under for en gjennomført look. Er du ikke komfortabel med det kan du fint bruke enten en hudfarget BH eller en sort singlet under. 

Blazer er like fint å kombinere med skjørt som til bukse. En enkel dressbukse i sort toner ned antrekket og gjør det elegant og klassisk. *Men det er også kult å bruke farge på både bukse og skjørt. 

se alle blazere her se alle bukser her

Vi har fått inn verdens råeste sett fra Samsøe Samsøe. Malika Trousers er i en mørk blå farge med små skinnende krystaller over hele noe som gir den et unikt og pyntet uttrykk. Sammen med Malika Polo genser blir det et utrolig kult sett. Men Malika Trousers er også utrolig fine sammen med en enkel overdel eller en chunky strikkegenser. 

se alle bluser her se alle bukser her

Finn det perfekte julebordantrekket

Fiery Red!

Ikke glem tilbehøret

1,150.00 kr
Enamel Copenhagen
1,150.00 kr
Enamel Copenhagen