Gavetips til Farsdag 8. november

Søndag 8. november er det farsdag. En dag hvor vi hedrer alle fedre. Vi feirer pappaene på forskjellige måter – enten med frokost på senga, en liten gave, en god middag eller bare litt ekstra oppmerksomhet på farsdagen. Linn Mariehar laget en liste over sine farsdagstips slik at du kan overraske far og gjøre dagen litt ekstra spesiell. Her finner du garantert et godt gavetips eller to til årets farsdag.

Termokopp – Med denne termokoppen får far drikke kaffen sin varm. Denne holder varmt i 12 timer.

Sokker – Sokker må være klassikeren over alle klassikere, og selv om det kanskje høres kjedelig ut, er det praktisk og fint å få. Man prioriterer jo sjelden å kjøpe sokker selv, mens følelsen av å kunne stikke hånda ned i sokkeskuffen og være sikker på at man får klørne i et par som faktisk passer sammen – og som ikke har antydning til hull – er overraskende deilig. 

Lounge sett med Collegejakke og Shorts – Med dette settet har far alltid noe å skifte til når han kommer hjem fra jobb. Deilig collegejakke og shorts i behagelig bomull i en superfin gråfarge.

 

Vest – Vest er et trendplagg nå i høst, og perfekt for far. Bruk den på utsiden av en tykk ullgenser eller som et mellomlag under en regnjakke.

Toalettmappe – Toalettmappe er en ting man gjerne ikke bytter ut før den man har er litt i overkant pjuskete og slitt. Ergo er det en veldig fin ting å få i gave!

T-Skjorte – Noe som vil falle i smak hos alle er plagg vi får bruk for hver dag. En basic t-skjorte i en litt fin høstfarge er en fin gave til far. 

Duffel Bag –  En duffel bag er den perfekte farsdagsgave! Denne her er vanntett og vil holde alle tingene tørre, når man skal på tur. 

 

Vi har lansert våre egne kort!

Denne uken lanserer vi ENDELIG våre egne kort. Her har du kort til farsdag. De er i A6 format (10×15)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.