Er det et plagg som aldri blir feil i høstgarderoben så er det strikkegenseren. Få ting er deiligere enn å pakke seg inn en myk, chunky strikk og mulighetene for hva du kan kombinere den med er mange.

Maria Enger
some ansvarlig/ASS butikksjef

Ton-i-Ton

 

Man går automatisk over til mørkere farger når høsten kommer, men hvorfor ikke gå motsatt? Jeg har alltid vært glad i jordtoner og her ville jeg ha en myk helhet med ton-i-ton farger i ulike nyanser. Jordfarger, ull og vide bukser er en hot trend, og med ulike teksturer gjør det antrekket mye røffere. Dette er en casual look som passer perfekt til jobb, men med støvletter eller høye heler er man klar for fest.

gallery-8737-for-159077-BeigeMel
gallery-8736-for-159077-BeigeMel

Monica Strand
Visual Merchandiser

Style med en Blazer

 

De aller av oss fleste har et par sort jeans og noen enkle strikkegensere i garderoben. Perfekte baseplagg, men dog litt kjedelige alene. Heldigvis skal det ikke mye til for å gjøre antrekket mer spennende. En blazer, litt smykker og en kul veske – og du er good to go! Dette redder enhver kleskrise og jeg føler meg alltid vel og komfortabel i antrekk som dette.

gallery-6092-for-131499-Tan/White

Linn Marie Nøringset
Eier/Markedsansvarlig

Hverdagspent med skjørt

 

Jeg elsker å pynte meg i hverdagen, men jeg ønsker likevel at antrekket skal være funksjonelt og avslappet. En myk og lun strikkegenser sammen med et pyntet skjørt er for meg en tidløs og sikker kombinasjon. Antrekket blir fort litt mer spennende med en mønstrete sort strømpebukse og et lekkert skjerf til.

Og du? Har du en hatt, bruk den!

-50%
3,699.50 kr
Fleischer Couture

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.