Hvem hadde vel trodd at den gode, gamle strikkevesten skulle bli et av de hotteste plaggene i motebildet i høst. Men det stemmer, det kryr av antrekk hvor strikkevesten er i fokus! – Style den uten noe under til et florlett silkeskjørt og chunky boots til, kanskje noen kule gummistøvler. Eller bruk den over en lang kjole, en søt bluse med en bukse til, eller over skjorter. Vi har fått tre av våre ansatte til å style strikkevesten på hver sin måte. 

Macoun Blazer Vetiver
gallery-9031-for-30405281-TempestMelang

Maria Sitt valg

Maria Enger
some ansvarlig/ASS butikksjef

Den klassiske looken

 

Strikkevesten har blitt et av de hotteste plaggene denne høsten, og jeg har gått for den «klassiske» looken med vest over t-skjorte kombinert med en bukse og blazer. Dette er en praktisk og stilren look som er en perfekt hverdagsstil. Skinnbukse er en garderobefavoritt sesong etter sesong hos meg og kan styles opp og ned, og brukes til alt. En blazer slår heller aldri feil, dette er en av mine baseplagg i garderoben. Man kan alltid løfte et antrekk med en stilig og sofistikert blazer. Jeg bruker ikke så mye farger, så da vil jeg heller gå for kontraster i de forskjellige materialene. Her er det strikk mot det blanke og glatte skinnet. Ikke glem smykker! Det er et must til hvert antrekk.

Macoun Blazer Vetiver

Monica Sitt valg

gallery-9030-for-30405281-TempestMelang
Randi Vest Tempest Melang
gallery-9031-for-30405281-TempestMelang

Monica Strand
Visual Merchandiser

Business chic

 

Strikkevesten har for alvor gjort comeback – og jeg elsker det! Hos meg er jeans og skjorte alltid en sikker vinner, og kombinert med en kul vest blir antrekket brått mer spennende (og varmere)! Både fargen og snittet på vesten fra Soaked in Luxury er perfekt, og den er superenkel å kombinere med andre plagg. Jeg kommer garantert til å bruke den mye fremover, og vil både style den til avslappede og kule hverdagsantrekk som dette og sammen med kjoler og skjørt. Det er bare fantasien som setter grenser!

Linn Marie Sitt valg

gallery-6092-for-131499-Tan/White

Linn Marie Nøringset
Eier/Markedsansvarlig

Dress to Vest

 

Det er ingen hemmelighet at jeg er svært glad i kjoler og høstens store trend, vesten, lar seg fint kombinere med de fleste kjoler. I tillegg til å gjøre kjolen mer vintervennlig med en ullvest så røffer den også opp en litt penere kjole. Jeg har valgt å size vesten i min normale str for at den skal sitte etter å få frem den fine fasongen til kjolen også. Jeg slenger gjerne på en hatt også for å spisse antrekket ytterligere.

Jaquard Lace Mini Dress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.