Jakten på den perfekte jeans

Vi er stadig på søken, på jakt etter den perfekte jeansen. Buksen som har riktig høyde på livet og rett plassering av lommer. Buksen som er behagelig og myk på, men som samtidig har hold. Den perfekte jeans. Men finnes den? Vi mener vi har funnet en særdeles god kandidat.

Kjøp Jeans

Kvinner kommer i så mange forskjellige fasonger og det er så gøy. Det skaper samtidig en del utfordringer når man driver butikk for man vil så gjerne ha noe som passer til alle og spesielt en god jeans. Vi vet at for mange er det å prøve bukser lite lystbetont, men samtidig er det lite som er like tilfredsstillende når man finner den modellen som virkelig passer. Vår jobb er å finne frem til de merkene som kan innfri på både kvalitet, passform og komfort. 

Why7 er en av disse. Merket har base i Danmark og er dypt inspirert av kontrastene i den rå skandinaviske naturen og de elsker denimWhyfokuserer også kun på jeans for å sørge for at hver modell de utvikler har den perfekte passformen til våre kunder. Bakgrunnen for navnet er at Why7 hele tiden skal ha syv ulike modeller i sortimentet sitt. Ved å tenke langsiktig og hele tiden samarbeide med nøye utvalgte aktører i Europa så klarer Why7 å tilby jeans med høy kvalitet til en god pris. 

Vi har i dag tre av modellene til Why 7 inne i vårt sortiment; Kate, Luna og Stella.

Vi digger alle disse modellene, de er alle den perfekte jeansen og vi gleder oss til å utvide Why 7-familien. 

Se vårt utvalg av why7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.