Vi har plukket ut 5 favoritter i sommergarderoben. Å sette sammen et antrekk som bærer preg av komfort, noen elegante elementer og personlig vri kan virke vanskelig når temperaturene stiger. Du har bare lyst å slenge på en enkel t-skjorte og shorts. Det er faktisk ikke mange essensielle plagg og tilbehør du trenger i skapet for å kunne gjennomføre en kul, avslappet, samtidig velkledd stil. Her er våre “must haves” for sommeren.

T-skjorten

T-skjorten er en klassiker som blir brukt året rundt, men den er spesielt flittig brukt i de varme sommermånedene.  Vi er alltid på jakt etter den perfekte passformen og vi vet også at preferansene hos kundene våre er ulike. På Dollhouse &Otto har vi derfor flere modeller man kan velge mellom. Alt fra den litt pene pique skjorten til mer avslappede modeller i mange ulike farger eller med print.

Shorts

En Shorts er et must have som en av 5 favoritter i sommergarderoben. Når gradene kryper oppover gradestokken er det få ting som er bedre enn å ta frem shortsen og lufte leggene. Kombinasjon shorts og t-skjorte er velkjent, men vi liker også å style shortsen sammen med penere overdeler eller strikk/college på kalde dager.

Skjorten

Vi lever i en spesiell tid akkurat nå, men vi håper at det blir en del festlige anledninger fremover i sommer hvor man kan pynte seg litt ekstra. En ny skjorte i lette materialer som lin, bomull og viskose passer både til denim, chinos og shorts. Vi er veldig glad i plagg som du både kan pynte opp og ned og dermed får brukt mye. En skjorte/bluse er ett typisk plagg man kan style på mange ulike måter.

Strikk

Vi bor i Norge, så selv om vi snart skriver juni vil sommeren ofte være preget av kjølige og friske kvelder. En god strikk gjør underverker for å holde seg varm og tilfører gjerne antrekket både en avslappet, men samtidig kledd look. Vi bruker strikk både over skjorten og søte sommerkjoler.

Sommerkjolen

Siste punkt er mest aktuelt for den kvinnelige delen av kundemassen. En lekker sommerkjole er et must-have på listen over 5 favoritter i sommergarderoben. I år kan man velge mellom så utrolig mange ulike varianter. Kjolene kommer både i korte, midi og maxi-lengder. De har både mye volum eller er mer ettersittende. Vi har ensfargede, men også både grafiske og blomstrete print. Vi digger å kombinere sommerkjolene med sneakers, loafers eller sandaler og kjøre på med lekre smykker på solbrun hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.